Hauen kalastusretki

Isojen haukien paras kalastusaika on kevät ja syksy.  Tule mukaan hankkimaan uusi ennätyskalasi! Hauen tavoittaa eri vuodenaikoina eri tyyppisistä paikoista, mikä tekee hauen kalastuksesta haastavaa, mutta samalla vaihtelevaa ja erittäin mukavaa. Asiansa osaava opas tietää missä hauki milloinkin on ja osaa etsiä asiakkailleen aktiivista kalaa.

Vuosittain VMB:n veneeseen saadaan noin 1000 haukea, ja kalastuksessa vahingoittuneet kalat tottakai käsitellään ja hyödynnetään ruuaksi.
Muuten kotiin otettavien kalojen rajat ovat n. 1 / per asiakas.
Retken kesto: 7 tuntia
Hinta alkaen 745€  (sisältäen alv. 10%) yhden veneen retki, max. neljälle henkilölle.


Vertikaali, ja heittojigaus

Täsmävertikaalilla, välivesivertikaalia tai pohjajigausta. Kohdekalana on usein kuha, myös hauki on mahdollinen kohdekala.
Jigillä voi kalastaa monella eri tyylillä: perinteinen heittojigaus, drop-shottaus, tai vaikkapa texas/carolina-rigauksella tapahtuva jigaaminen

Huippuluokan välineillä ja pro-tason kalastusoppaan kyydissä saa kokenut kalastaja, kuin myös noviisi jigaamisesta paljon irti. Päivän aikana opit perusniksit, joita asiakas voi varmasti hyödyntää itseksseen kalassa käydessään.
Retken kesto: 7 tuntia
Hinta alkaen 745€  (sisältäen alv. 10%) yhden veneen retki, max. neljälle henkilölle.


Hauen perhokalastus

Finval Fishpro 555:n heittotasolta, sekä veneen takatasolta on miellyttävä heittää perhoa. Keulasähkömoottorin avulla saamme kovassakin kelissä kalastettua tarkasti oletetut hauen ottipaikat.

Toivottavaa olisi, että asiakkaalla olisi aiempaa kokemusta perhokalastuksesta. Hauen perhokalastus on upeaa touhua johon on itsekin vaarana jäädä koukkuun!
Retken kesto: 7 tuntia
Hinta alkaen 500€  (sisältäen alv 10%) yhden veneen retki, max. kahdelle henkilölle.


1 aikuinen + 1 lapsi kalastusretki

Nykyään valitettavan harva lapsi tai nuori pääsee kalastamaan veneestä, vaikka usein halua olisi. Tämä halu paljastuu viimeistään siinä vaiheessa kun nuorukaisen vapa "niiaa", ja kala on saatu tartutettua.

Tarjoa lapsille ja nuorille mahdollisuus tutustua kalastuksen suomiin riemuihin. Kalastus tapahtuu nuorempien ehdoilla, paneudumme tarvittaessa kalastuksen perusteisiin huolella. Myös vastaavat muunlaiset kokoonpanot ovat mahdollisia.
Retken kesto: 5 tuntia.
Hinta alkaen 300€ (sisältäen alv 10%) yhden veneen retki, 1 aikuinen + 1 lapsi.


Kirjolohen kalastus

Rannalta tapahtuvaa kalastusta. Kalastettavat järvet ovat kevyen kävelymatkan päässä toisistaan. Alueella idyllisenä tukikohtana toimii laavu, jossa on myös nuotiopaikka ruokailua ja taukoilua varten. Retkellä kalastetaan istutettua kirjolohta heittouistimella, onkien ja mahdollisesti myös perholla.
Ryhmäkoko 2-6 henkilöä
Kesto 7h

Kysy tarjous hinnasta! 

 

Huom! Suuremmat ryhmät voidaan helposti toteuttaa useamman oppaan avulla.

 

Hintoihin sisältyy:

 

  • Kalastusopaspalvelut + veneen ja polttoaineiden kulut

  • Kaikki tarvittavat kalastusvälineet

  • Kelluntapuku / kalastusasu

  • Kelluntaväline (paukkuliivi, pelastusliivi lapsille)

  • Polaroid-lasit, sekä kalastuksenhoitomaksu yhdeltä päivältä.

  • Kahvi / Tee + pieni välipala, sekä virvoitusjuomia

  • Kalojen käsittely, ja pakkaaminen kotiinvietäväksi

 

Lisämaksusta kenttäruokailu saaristossa, 15-35 euroa / henkilö
 

Tarjouspyynöt ja lisäkysymykset:

email: ville-matti.blomqvist@vmbfishing.com
puh. 050-5222033